Veřejná prezentace Nové vize pro sociální služby

  • Veřejná prezentace Nové vize pro sociální služby

    • 02 Čen 2021
    • Autor/ka: ALICE UZO

    Členky odborové organizace Alice (MO UZO zaměstnankyň a zaměstnanců v sociálních službách) 10. června od 19:00 představí veřejnosti svou výzvu Nová vize pro sociální služby. Předsedkyně odborové organizace Eva Michálková uvedla: „Dáme politikům a političkám najevo, že se v sociálních službách nechceme vrátit ke stavu před pandemií a že potřebujeme razantní změnu.” Odborářky z Alice se svými požadavky osloví politické strany, které budou kandidovat v podzimních parlamentních volbách.

    „Chceme sociální služby, které znamenají jak kvalitní péči pro všechny klienty a klientky, tak zároveň i férové, bezpečné a udržitelné zaměstnání pro ty, kdo péči poskytují,“ dodává Michálková. Novou vizi pro sociální služby podpořilo už víc než 300 lidí, kteří svůj podpis připojili na webové stránce odborové organizace Alice. Odborářky a odboráři chtějí vybrat alespoň 2000 podpisů do října letošního roku.

    Veřejná prezentace Nové vize pro sociální služby se uskuteční ve čtvrtek 10. června od 19:00 do 20:30 na ZOOM. K účasti se můžete přihlásit vyplněním tohoto FORMULÁŘE. Prezentace má také událost na Facebooku. Instrukce k připojení dostanete včas na e-mail.

Používáme cookies k personalizaci obsahu a reklam, k poskytování různých prvkůspojených se sociálními sítěmi a také k analýze návštěvnosti. S našimi partneryz oblasti sociálních sítí, reklamy a webové analytiky současně sdílíme informaceo Vašem používání stránky, jež mohou kombinovat s dalšími informacemi, které jstejim poskytli nebo které shromáždili během vašeho používání jejich služeb.
Přijměte a pokračujte